Asociaţia Romil, prima asociaţiaţie din Romania care îşi propune să reunească toate categoriile de militari, salută înfiinţarea SINDICATULUI CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE.
Încet dar sigur militarii învaţă în felul acesta regulile democraţiei, curajul ca din poziţia „DREPŢI CU PRIVIREA ÎNAINTE” să-şi expună propriile opinii, să-şi facă în felul acesta cunoscute frământările, să scoată în evidenţă adevăratele valori militare – curajul, demnitatea, onoarea, respectul; în special ONOAREA, valoarea supremă a militarilor.


Atunci când nu le mai rămâne nimic, militarii strâng la pieptul lor, ca pe o iubită, ONOAREA.
În numele ei şi pentru ea militarii români si-au dat şi îşi vor da în continuare viaţa.

Read More


Camarazi din SINDICATULUI CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, din luările voastre de cuvânt am simţit că onoarea militarilor din ARMATA ROMÂNIEI este în pericol de a ne fi deturnată, furată, aruncată în derâdere. Şi, odată cu ea, şi celelate valori care fac din instituţia militară o entitate aparte. Tocmai de aceea suntem alături de voi şi trebuie să fim uniţi.
Noi, pentru că ne-am născut mai devreme, avem un pic de experienţă, ne-am „călit un pic” pe acest drum care nu este deloc uşor. Avem nevoie de aliaţi şi de prieteni, pentru că, din păcate, fiind la început, ne facem foarte greu înţeleşi.
Vă aşteptăm să schimbăm opinii, să intrăm în dialog, să vibrăm la unison atunci când onoarea noastră e în pericol.
Cu respect, Marian Popa – preşedintele ASOCIAŢIEI ROMIL.

P.S. Salut prezenţa în conducerea Sindicatului a colegilor mei jurişti.
SEMPER FIDELIS!

Adaugă comentariu

927


Codul de securitate
Actualizează