Asociatia ROMIL

• PDF

Asociația ADMAR și Asociația ROMIL emit următorul

COMUNICAT COMUN

Având în vedere situația dezastruoasă a Armatei Române la capitolele înzestrare, dotare, echipare, selecționare, încadrare, situație care se deteriorează cu fiecare zi, dar și ultimele măsuri ale guvernului privind salarizarea și modificarea legii pensiilor militare, ADMAR și ROMIL, au decis demararea acțiunilor în vederea constituirii “Uniunii Naționale a Asociațiilor Militarilor din România” având ca scop unirea eforturilor asociațiilor militarilor activi și în rezervă din sistemul de apărare ordine publică și siguranță națională și coordonarea acestora în vederea identificării și susținerii intereselor comune, pentru apărarea drepturilor legitime individuale și colective ale personalului din armată, creșterea prestigiului și întărirea Armatei Române.

Asociațiile de mai sus fac apel pe aceasta cale la toate asociațiile și formele asociative ale tuturor categoriilor de militari să se alăture acestei inițiative pentru a susține puncte de vedere comune și argumentate în relațiile cu conducerea Ministerului Apărării Naționale, a Guvernului și tuturor ministerelor și structurilor departamentale care contribuie la influențarea activității și vieții militare. Intenția noastră este constituirea unui partener credibil, puternic și reprezentativ care să elimine interesele meschine de grup sau personale care, la această oră , dezbină și aduc mari deservicii militarilor și să ofere unitate și forță militarilor în relațiile cu factorii politic, guvernamental și legislativ.

Asociațiile care vor să se alăture acestui deziderat și care înteleg că numai unirea face puterea, lăsând deoparte orgoliile și interesele mărunte sau ambițiile personale, sunt rugate să contacteze conducerile celor două asociații inițiatoare în vederea definitivării în comun a statutului Uniunii și principiilor de funcționare.

Din partea ADMAR: Alexandru Gheorghe-0769.642.543

Din partea ROMIL: Tudor Marian-Telefon:0761.684.325, email:< Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza >

Ţinând cont de faptul că majoritatea celor înregistraţi sau care accesează acest site sunt militari, se vor respecta următoarele reguli:
ESTE STRICT INTERZISĂ PUBLICAREA PE ACEST SITE A DATELOR ŞI INFORMAŢIILOR CLASIFICATE SAU CONFIDENŢIALE (CARE NU SUNT DESTINATE PUBLICULUI), ACEST LUCRU CONSTITUIND DIVULGARE ŞI COMPROMITERE A INFORMAŢIILOR CLASIFICATE, RESPECTIV ÎNCĂLCAREA REGULAMENTELOR DE ORDINE INTERIOARĂ ŞI FIIND PEDEPSIT CONFORM PREVEDERILOR LEGALE ŞI REGULAMENTARE DIN DOMENIU.
OPINIILE POLITICE NU POT FI EXPRIMATE ÎN CADRUL ACESTUI FORUM;
EXPRIMAREA ÎN CADRUL ACESTUI FORUM A UNOR OPINII CONTRARE INTERESELOR ROMÂNIEI ŞI FORŢELOR ARMATE NU ESTE PERMISĂ.
Nu este permis limbajul vulgar sau obscen. Comentariile care contin acest gen de limbaj vor fi editate, eliminandu-se expresiile sau cuvintele vizate cu [cenzurat], pentru a pastra totusi continutul comentariului. Daca abaterile se repeta pentru acelasi utilizator (identificat prin nume, adresa de mail sau IP), comentariile urmatoare vor fi cenzurate in totalitate.
Daca intregul comentariu este de natura sa contravina acestei reguli sau nu face referire la articolul publicat acesta va fi cenzurat in totalitate.
Nu sunt permise instigari la incalcarea legilor din Romania. Sunt permise insa afirmatii de natura sa combata unele legi (fie ele constitutionale sau organice), cu conditia sa fie exprimate la modul teoretic si argumentate.
IRONIA SI ATACUL LA PERSOANA SUNT STRICT INTERZISE.

Add comment

Security code